Въпреки че не е от знаменитостите, които обичат да издават много за личния си живот, Ан Хатауей все пак бе решила да обяви бременността си с второто дете.

The Idea of You с Ан Хатауей и Никълъс Галицин - първи трейлър на романтичната драма

Ан Хатауей се впуска във вихрен романс

Първи горещ трейлър на The Idea of You

През юли 2019 г. тя качи снимка в Instagram, на която си личеше, че е вече с доста наедряло коремче.

"Не е за филм... Шегата настрана, за всички, които преминават през ада на безплодието и зачеването, моля, знайте, че нито една от моите бременности не мина по права линия. Изпращам ви много любов", написа тогава актрисата към поста си.

Днес тя е щастлива майка на две момчета. Първородният ѝ син Джонатан е роден през март 2016 г., а вторият - през ноември 2019 г.

Въпреки че преди е споменавала, че бременностите ѝ не са минавали без проблеми, Ан Хатауей за първи път говори по-открито по темата в интервю за Vanity Fair. Пред изданието, на чиято априлска корица е, тя прави и неочаквано признание за нещо много лично и болезнено, което е пазила в тайна близо 10 години.

Актрисата разкрива, че през 2015 г., при първата бременност, е претърпяла спонтанен аборт. Още по-болезнено тя е преживяла загубата заради участието си по това време в представление, в което е играела бременна жена.

"Първият път не се получи при мен. Играех пиеса и трябваше да раждам на сцената всяка вечер", допълва Ан Хатауей.

Въпреки че тогава не разкрива публично през какво преминава, тя намира утеха в споделянето с близките си.

"Беше твърде много, за да го пазя в себе си, когато бях на сцената, преструвайки се, че всичко е наред. Трябваше да бъда искрена... Наистина е трудно да искаш нещо толкова много и да се чудиш дали не правиш нещо грешно", добавя актрисата.

След като научава, че спонтанните аборти са много по-чести отколкото много хора предполагат, тя се замисля и защо няма достатъчно информация по този въпрос.

"Защо се чувстваме толкова ненужно изолирани? Понасяме загуби. Затова реших, че ще говоря за това", казва още Ан Хатауей.

Освен личните проблеми с плодовитостта, в интервюто си тя коментира също и откровеното послание към обявяването на втората си бременност отпреди пет години.

Мерил Стрийп, Ан Хатауей и Емили Блънт отново заедно 18 години след "Дяволът носи Прада"

Какво събра отново Мерил Стрийп, Ан Хатауей и Емили Блънт

Една вълнуваща среща

"Като се има предвид болката, която изпитах, докато се опитвах да забременея, бих се почувствала нечестна да публикувам нещо, което е толкова радостно, когато знам, че за всички историята е много по-нюансирана от тази", споделя също Ан Хатауей.