За Амбър Хърд последните години изобщо не са леки. Както знаем, от развода ѝ с Джони Деп през 2016 г. насам все още продължават да се водят дела. Щастието в живота на актрисата обаче сега е дъщеричката ѝ, която почти никога не показва в социалните мрежи. Но ето че ни зарадва със снимка от един от най-личните им моменти заедно досега.

Илон Мъск, Джеймс Франко и свидетелските показания по делото между Джони Деп и Амбър Хърд

Изневерявала ли е Амбър Хърд на Джони Деп с Илон Мъск

Кой призовава милиардера в съда

В Instagram профила си Хърд сподели кадър от отпразнуването на първия рожден ден на Уна Пейдж. На сладката снимка ги виждаме и двете, играещи си с розови балони докато са на уютно в дома си.

А усмихната майка пише в описание към поста си: "Малката ми О става на годинка днес. Все още не мога да повярвам, че си тук. Най-прекрасната година."

За съжаление обаче, въпреки споделените щастливи семейни моменти, за Амбър предстои труден период. Затова и е взела решение за известно време да си даде почивка от социалните мрежи.

В най-новата си публикация в Instagram тя споделя, че причината за това е делото в съда, на което скоро ѝ предстои да се изправи пред бившия си съпруг.

Амбър Хърд, Уна Пейдж Хърд и новината, че актрисата е станала майка

Бебето на Амбър Хърд, което изненада всички

Когато не ти трябва мъж, за да станеш майка

Джони Деп в момента я съди заради несправедливи обвинения към него за домашно насилие. Тепърва ще разберем какъв ще е изходът от проточилите се вече с години събития, но какъвто и да е той, желаем и двете страни в крайна сметка да останат в добри отношения.