Аманда Сейфрид не е от майките, които искат децата им от малки да бъдат известни и всички да знаят какво се случва с тях. Мнозина дори се изненадаха при новината за раждането на второто ѝ дете, защото тя успя да запази бременността си в тайна.

Аманда Сейфрид и Томас Садоски станаха родители за втори път

Mamma Mia, още едно звездно бебе

Новината изненада мнозина

Факт също е, че и тя, и съпругът ѝ Томас Садоски рядко споделят лични моменти в социалните медии, особено що се отнася за децата им.

Звездното семейство има дъщеря Нина, която е на четири, а през септември миналата година се роди и синът им Томас. Наскоро звездата от Mamma Mia за първи път от много време сподели снимка на сина си.

На нея детето е протегнало ръчички към любимото на семейството куче Фин. Австралийската овчарка е изплезила език и бди до легълцето на бебето, което може да е малко, но вече знае, че Фин е истински член на семейството.

Очевидно снимката, която за нула време събра над 84 хиляди харесвания, вдъхнови феновете на Аманда Сейфрид. Но те едва ли скоро ще видят лицата на децата ѝ. Актрисата винаги ги снима така, че те да не се виждат. Това е практика, която следват много известни личности, включително Кейти Пери и Тайра Банкс, припомня Hello.

"Не споделям лицето на дъщеря си онлайн, ще ѝ позволя тя да избере, кога иска да направи това, когато порасне", обяснява позицията си актрисата в интервю за Entertainment Tonight през юни миналата година.

Аманда Сейфрид, Томас Садоски и защо актьорът се гордее със съпругата си

Аманда Сейфрид - гордост на съпруга си

Звездата от Mamma Mia и съпругът ѝ Томас Садоски има с какво да се похвалят