Аманда Сейфрид и Томас Садоски са една от най-стабилните холивудски двойки. Провалените връзки в миналото им не са ги спрели да търсят истинската любов и сега те се радват на здрав и щастлив брак.

Защо съпругът на Аманда Сейфрид я ревнува (и от какво)

Защо съпругът на Аманда Сейфрид я ревнува (и от какво)

Актрисата няма притеснения от това

В интервю пред E! News за живота си под карантина това лято, звездата от Mamma Mia сподели, че бракът ѝ е станал още по-здрав по време на пандемията от коронавирус.

Нещата очевидно вървят повече от добре, а Томас Садоски не пропусна възможността да каже колко е благодарен за всичко на своята съпруга. 

Направи го навръх рождения ѝ ден - 3 декември. Той публикува снимка на Аманда с огромен балон и към нея написа. "Честит рожден на майката, която поддържа семейството ни цяло и на повърхността, дори през тази година. Не бих могъл да кажа колко съм горд."

Двамата се запознават през 2015 година по време на обща работа в пиесата The Way We Get By на Бродуей. През това време двугодишната връзка на актрисата с Джъстинг Лонг не върви, а Садоски е през развод с Кимбърли Хоуп след осемгодишен брак.

Те започват да работят заедно в началото на 2016 във филма The Last Word. След няколко месеца дойде и новината, че са сгодени след вихрен романс. Двамата сключват брак през март 2017 г, когато Аманда е бременна в деветия месец, припомня Us Weekly. А малко по-късно се роди дъщеря им Нина.

Съвсем скоро, в края на септември, двамата съобщиха щастливата новина, че са станали родители на момченце. Новината дойде изненадващо, защото никой не знаеше за бременността на Аманда. 

Аманда Сейфрид и Томас Садоски станаха родители за втори път

Mamma Mia, още едно звездно бебе

Новината изненада мнозина