Съвсем неусетно измина повече от година, откакто Александра и Даниел Пектанови станаха родители за първи път. Разбира се, за това време се случиха доста неща, а Александра се завърна към активната работа.

Семейство Петканови и колко струва домашният им фитнес

Колко струва домашният фитнес на семейство Петканови

Речено-сторено, и фитнесът е факт

Освен за работни ангажименти обаче, моделът отделя и време за спортуване, за да си върне формата. За целта семейство Петканови превърна дома си в импровизиран фитнес, но очевидно тренировките в домашна сред не са напълно достатъчни.

Сами Хоссни, "Фермата" и с какво се занимава извън предаването

Кой е Сами извън "Фермата"

Спорт, бързи коли и бизнес

От профила на Александра Петканова в Instagram разбираме, че от известно време тя тренира два пъти седмично заедно със Сами Хоссни, когото познаваме от участието му в петия сезон на Фермата.

Става ясно и че вече вижда резултат от усилията, които полага. И, да, благородно ѝ завидяхме за релефния корем. Александра пише, че всичко това я мотивира и още повече (не нашето мнение, а резултатите).

Спокойно можем да кажем, че в момента изглежда дори по-добре отпреди, а един бърз поглед на снимките ѝ в социалната мрежа затвърждава мястото на Александра в класацията ни за най-секси мамчета.