Броени дни след като стана майка, Александра Петканова отново изненада приятно своите последователи. Още докато беше бременна, тя загатна, че готви нещо ново, но тогава разбрахме само, че снимките на проекта се провеждат в дома на семейство Петканови.

Е, изненадата вече е разкрита - Александра се похвали с първа песен. Или по-точно - първа пародия. Парчето "Кекс" на Константин Трендафилов е преименувано на "Тест". Тест за бременност, разбира се.

Във видеото, качено в канала на Петканова в YouTube, я виждаме в различни ежедневни ситуации по време на бременността, с които демонстрира, че този етап от живота на жената е доста далеч от песен.

"Представям ви първия ми опит за песен. Създадохме това видео с много настроение и се надяваме и на вас да ви донесе същата емоция", пише Алекс под видеото и моли последователите си да й кажат дали трябва да спре да пее, докато е време, или да продължи да прави подобни видеа.

Реакциите за пародията са преобладаващо положителни, а видеото има над 90 хиляди гледания за един ден. Това вероятно значи, че ще видим Алекс отново в подобна роля, но този път в компанията не само на Даниел, но и на малкия Габриел.

Семейство Петканови с първи снимки на бебето

Семейство Петканови с първи снимки на бебето

И защо Даниел Петканов не е можел да вижда сина си на живо

Петканова надали ще стане певица, но със сигурност ще се опита да стане влогърка. Това тя загатна в кратко видео от канала си, който носи името Mama Model. Явно Алекс взима пример от съпруга си, както и от Теа Минкова и Наум Шопов, които също правят първите си стъпки в това вече доста разпространено занимание.