Само преди няколко дни Алек Болдуин ни зарадва с новината, че ще участва в един от новите филми за Жокера с Хоакин Финикс в главната роля. 

Кой ще играе бащата на Батман

Кой ще играе бащата на Батман

В новия филм за Жокера

60-годишният актьор трябваше да влезе в ролята на Томас Уейн, който е баща на Брус Уейн, а него пък познаваме като Батман. Лично на нас това ни се струваше доста добро попълнение към филма, но Алек Болдуин се отказа от ролята. 

В интервю за USA Today Болдуин споделя, че няма да участва във филма, а като причина изтъква натоварения си график. 

Ще видим ли Робърт де Ниро в новия филм за Жокера

Ще видим ли Робърт де Ниро в новия филм за Жокера

В тандем с Хоакин Финикс

"Сигурен съм, че има поне 25 души, които могат да влязат в ролята", споделя актьора. Не сме сигурни, кои са тези души, но отказът му го лишава от възможността да се появи на екран с имена като Хоакин Финикс, Робърт де Ниро и Зази Бийтс, която направи добро впечатление в "Дедпул 2". 

Според The Hollywood Reporter, образът на Томас Уейн ще наподобява много на този на Доналд Тръпм през 80-те години, което пък може също да е причина за оттеглянето на Болдуин. Преди година пък той се превъплъти именно в президента на САЩ в едно от вечерните шоута - "Saturday Night Live". 

А ние като почитатели на филмите по комикси очакваме да видим кой ще бъде бащата на Батман. 

Хоакин Финикс ще бъде Жокера

Кой актьор ще изиграе Жокера

Филм разказва историята на злодея

В момента Алек Болдуин участва в снимките на биографичната драма Lamborghini, която ще ни разкрие живота на Феручо Ламборгини. Неговата роля ще бъде тази на Енцо Ферари