Тежък период изживява Алек Болдуин последните дни. През изминалата седмица от прокуратурата към актьора отново бяха повдигнати тежки обвинения в непредумишлено убийство.

Алек Болдуин и новите обвинения в непредумишлено убийство на Халина Хътчинс

Още обвинения срещу Алек Болдуин

Какво решиха властите за смъртта на Халина Хътчинс

И ако Алек успява да намери поне малко утеха някъде, то това, явно, е в семейството. Номинираният за Оскар актьор направи първа публикация в социалните мрежи след обвиненията, разкривайки бегло как протича животът му в момента.

На споделената снимка позира съпругата му Хилария, заедно едно от седемте им деца. Шестгодишният Леонардо "Лео" Анхел е поставил ръце на раменете на майка си, докато тя седи на пода. Малкият гледа директно към камерата, докато погледът на Хилария е зареян нанякъде. И с право може да се определи като тъжен, предвид обстоятелствата.

"Старият трик "нека ти разтрия гърба" гласи надписът, който Алек постави към снимката на Хилария и Лео.

Младата жена изглежда изцяло преживява случващото се - ден след наказателните обвинения, Хилария бе забелязана из улиците на Ню Йорк, облечена, вероятно съвсем неслучайно, със зелен суичър с надпис "емпатия".

Според източник, близък до People, Болдуин е изглеждал "напълно безгрижно и в страхотно настроение", когато е видян да излиза от кафене в Ню Йорк ден преди обвиненията да бъдат обявени. Той дори е говорил за скорошно ски пътуване със семейството и се е хвалил, че дъщеря му Кармен (9 г.) кара ски много добре". Сега обаче, както Алек, така и цялото му семейство се ограничават единствено с излизане в квартала, в който живеят. И преобладаващо прекарват времето си в своя дом.

Хилария Болдуин, Алек Болдуин, вазектомия и желанието ѝ да нямат повече деца

Ултиматумът на Хилария към Алек Болдуин

Какво иска от актьора съпругата му

Обвиненията на прокурорите са срещу Болдуин за това, че през 2021 г. по време на снимките на уестърна Rust, той убива кинематографа Халина Хътчинс. Реквизитният пистолет, който е държал, се оказва зареден с истински патрони. Нещо, което актьорът не е знаел. А с днешна дата твърди, че не е натиснал спусъка.