В края септвмри месец Алек и Хилария приветстваха бебе номер седем във фамилията си. Хилария Каталина Ирена проплака на 22 септември, като за прекрасната новина щастливата майка се похвали в социалните мрежи.

Алек Болдуин, Хилария Болдуин и раждането на дъщеря им Илария Каталина Ирена

Прекрасната новина на Алек Болдуин и Хилария

Най-големият подарък подарък

По всичко личи обаче, че колкото и да обича голямото им семейство, Хилария вече е приключила с раждането. А за целта е готова да вземе сериозни мерки, които обаче включват Алек Болдуин.

Майката на седем деца разкри бъдещето си планове, свързани със семейството си и призна, че се надява да са приключили с добавянето на още малки наследници към потомството на Болдуин.

Споделяйки плановете си да се съсредоточи изцяло върху децата, които има, вместо да забременява отново, тя спомена, че се надява Алек да изпълни своята роля. За да гарантира, че това ще се случи и тя няма да забременява отново, той трябва да си направи вазектомия.

"Бих казала, че сме приключили с децата, но точно такива бяха и думите ми след бебе номер шест", споделя в интервю пред Extra грижовната майка. 

"За да не са напразни приказките и този път обаче Алек трябва да отиде и да си направи една малка манипулация. Става дума за вазектомия. А ако той не изпълни своята част от уговорката, може да се случи нещо непланувано", разкрива още Хилария Болдуин. 

Звездата също така наскоро говри за сурогатното майчинство, като в своя подкаст Witches Anonymous, който излъчва по iHeartRadio, подчертава, че няма разлика.

Хилария Болдуин, Алек Болдуин и първата семейна снимка на двойката със седемте им деца

Първа снимка на Алек Болдуин, Хилария и седемте им деца

Истинска семейна идилия

"Хората смятат, че аз съм по-малко майка, че тя е по-малко моя дъщеря... Тя е също толкова привързана към мен, колкото и всички други деца. Не правя разлика между дъщеря ми, която е родена чрез сурогатно майчинство и шестте ми други деца, които носих."

Алек Болдуин и Хилария са родители на Кармен (9 г.), Рафаел (7 г.), Леонардо (5 г.), Ромео (4 г.), Едуардо (почти 2 г.) и Лусия (18 месеца) и Илария Каталина Ирена (2 месеца).