Миналият месец Алек Болдуин и жена му Хилария споделиха, че очакват седмото си дете, а съвсем наскоро разкриха и пола на бебето. За съжаление последната новина, която семейството съобщава, не е радостна.

Алек Болдуин, Хилария Болдуин и какъв ще е полът на седмото им бебе

Алек и Хилария Болдуин не спират да ни изненадват

Какво разкриха този път от семейството

Актьорът сподели с пост в Instagram, че е е загубил майка си. Карол Болдуин е починала на 92-годишна възраст миналата седмица, разбираме от изявлението.

В трогателния пост Алек пише: "С най-дълбоко съжаление семейството ми съобщава следната новина", като накратко разказва и личната история на майка си от нейното раждане до запознаването ѝ със съпруга си.

От описанието научаваме, че през дългогодишния си живот Карол не само е изградила голямо и сплотено семейство, но е била отдадена и на значима за себе си социална кауза.

Свързана е с подпомагането за провеждане на проучвания за рака на гърдата. След като оцелява след поставената й диагноза, самата Карол се присъединява към група от хора, преборили заболяването.

Заедно с тях и с подкрепата на тогавашния директор на един от нюйоркските университети, тя стартира фонд, чиято цел е да се правят изследвания за рака на гърдата. В момента той е действащо звено в кампуса на университета и продължава успешно да развива дейността си.

"През последните 25 години от живота си Карол беше борец и шампион в каузата, на която посвети живота си. Всички се гордеем много с постиженията ѝ", пише Алек Болдуин.

Айрленд Болдуин, Ким Бейсингър, Red Table Talk и кардиофобията, за която дъщерята на Алек Болдуин говори в шоуто

Постоянните страхове, с които живее дъщерята на Ким Бейсингър

Каквато майката, такава и дъщерята

Дъщеря му Хейли също почете баба си в социалните мрежи. Тя качи свой пост в Instagram, а като история сподели този на баща си, с описание "Обичаме те, бабо" и емоджи на бяло сърце и гълъб.