Всички помнят как миналата година на снимачната площадка на филма Rust, в който участва Алек Болдуин, бе застреляна колегата му Халина Хътчинс. Още тогава стана ясно, че актьорът е държал пистолета, който е бил зареден с бойни патрони и е избухнал.

Халина Хътчинс, Алек Болдуин и докладът на ФБР, според който актьорът е дръпнал спусъка

Дръпнал ли е спусъка Алек Болдуин

Какво сочи последният доклад на ФБР за смъртта на Халина Хътчинс

След тази трагична случка и смъртта на Хътчинс, за Алек Болдуин се предсказваше, че с това идва и краят на кариерата му. Сигурно обаче ще изненадаме мнозина като споделим, че всъщност на актьора му предстои да влезе в нова роля, с която да си даде шанс да се завърне към киното. Пардон, поне засега, към театъра.

Снимка 585855

Източник: GettyImages

Може и да сме свикнали да гледаме Алек Болдуин повече във филми, отколкото в постановки, но фактът си е факт. Следващата му роля ще го предизвика да се качи на театралната сцена. И то не на коя да е, а на бродуейската, пише New York Post.

Алек Болдуин, Хейли Болдуин Бийбър, смъртта на Карол Болдуин и как семейството почете паметта ѝ

Загубата на семейство Болдуин

Лошите новини сподели актьорът Алек Болдуин

Засега се знае, че актьорът ще участва в нова версия на спектакъл, озаглавен Art, който разказва за приятелството между четирима души, все ценители на изкуството. Източниците на изданието разкриват още, че Алек Болдуин ще си партнира на сцената с Тони Шалуб (актьорът от "Монк"), както и Джон Легуизамо. Режисьор пък ще бъде Матю Уоркъс, който е работил и по първата версия, излязла още през 1998 г.