Откакто стана ясно, че Адел е свалила драстичните 40+ килограма, медиите не спират да бълват всякаква информация за нея. Безспорно изпълнителката се превърна в една от най-актуалните теми през последните няколко седмици.

Адел, партито след Оскари 2020 и променената визия на изпълнителката

Адел - секси и неузнаваема на парти след Оскарите

Новото Аз на певицата

Особено след появата на снимката ѝ с полската телевизионна водеща Кинга Русин на купона след церемонията на Оскарите, благодарение на която станахме свидетели на пълната промяна на певицата. Когато свалиш толкова много килограми, това не може да остане незабелязано.

Установи се, че в основата на отслабването ѝ е строга диета с много зелени сокове, ограничаваща приема на калории само до 1000 на ден. Това разкри личният й треньор Камила Гуудис. 

Освен строга диета обаче, на Адел ѝ се налага и да спортува. Това става ясно и от новата снимка на певицата, която се появи в редица чуждестранни издания. Адел беше засечена от папараци в спортен екип в Лос Анджелис, което подсказва, че тя стриктно спазва не само хранителния си, но и своя фитнес режим.

Според източник на списание People, целта на Адел никога не е била просто да свали излишните килограми, за да бъде слаба, а по-скоро да се чувства по-добре, което я прави по-доволна и по-щастлива. 

Адел, диетата на певицата и каква е вредата от драстичното отслабване

Как Адел отслабна толкова много

И какви рискове крие това