Месеци наред Адел само ни загатваше за впечатляващата трансформация, която е претърпяла, с някоя и друга снимка в социалните мрежи. Певицата усилено избягваше светските изяви, поне до миналия уикенд, когато се появи в целия си блясък.

Крис Браун, Адел и какво прави рапърът в дома на певицата

Колко близки са си Адел и Крис Браун

Май има слабост към рапърите

Е, ако питаме нея, блясъкът сигурно е наполовина, както и килограмите й. Адел взе участие в шоуто Saturday Night Live, 12 години след последната си поява там.

За специалния случай тя избра елегантен черен тоалет, подчертаващ новите й форми. А още с влизането си в студиото изпълнителката не пропусна да се пошегува с теглото си.

"Знам, че изглеждам различно от последния път, когато ме видяхте. Заради COVID рестрикциите трябваше да пътувам с по-малко багаж и да взема само половината от себе си. И това е тази половина, която избрах", каза тя с усмивка на лице.

И наистина, няма да е преувеличено, ако кажем, че Адел е наполовина по-слаба от преди. Особено ако направим сравнение с последната и изява във въпросното шоу, трансформацията е невероятна. А най-важното е, че покрай килограмите, певицата не е загубила чувството си за хумор.

Адел не скри, че винаги се притеснява, когато трябва да излезе в ефир, но този път емоциите й са в повече от обичайното, което е разбираемо - всички очакваха това нейно завръщане, предава Daily Mail.

В Saturday Night Live тя демонстрира както актьорските си и комедийни заложби, така и певческия си талант. Отдавна не я бяхме чували да пее, а отговорът й на въпроса кога да очакваме нов албум бе лаконичен - все още работи по него.