Откакто Адел се разведе и отслабна драстично, спекулациите покрай личния й живот не спират. Певицата често ни демонстрира, че е по-щастлива от всякога и се забавлява истински, но досега така и не ни е подсказала дали в тези забавления е включен и нов мъж.

Адел, Скепта и това ли новият мъж в живота на певицата

Кой е новият мъж в живота на Адел

С нетърпение очакваме и потвърждението

Последните подозрения паднаха върху рапърта Скепта, с когото Адел си е приятелка от години. Засега обаче така и не сме ги виждали заедно и в по-интимни сцени. а междувременно стана ясно, че певицата си е доста близка и с един друг рапър - Крис Браун.

Според британски таблоиди, миналият уикенд двамата са се забавлявали до ранни зори в лондонския дом на Адел. Е, не сами, а с шумна компания.

Браун е забелязан да пристига със солидна охрана, ежедневно облекло и предпазна маска. след няколко часа пък е напуснал къщата на певицата.

Tова не е първият път, в който Адел и Браун купонясват заедно и очевидно някои навици не се променят, независимо какво се случва в живота. На този етап няма как да знаем дали отношенията между двамата днес са по-различни от преди, но все някога истината ще излезе наяве. А дотогава певицата продължава да взима максимума от живота.