В света на известните е съвсем нормално деца и родители да работят в една и съща индустрия, най-често в музикалната и филмовата. За едно дете да оправдае очакванията на родителите си никога не е лесно, но немалко са примерите за деца, които не просто са станали известни колкото родителите си, а дори и са ги надминали. Ето десет доказателства.

10 знаменитости, които са се женили и развеждали по няколко пъти

Знаменитости, които са се развеждали по няколко пъти

Кой може да се похвали с цели осем брака

Анджелина Джоли

Снимка 601241

Източник: GettyImages

И тя, и баща ѝ Джон Войт са носители на Оскар. Актрисата обаче успява да го надмине по популярност не само заради ролите си в киното, но и заради хуманитарната си дейност,  от която мнозина се впечатляват.

Майли Сайръс

Снимка 612110

Източник: GettyImages

Името ѝ е вече известно в цял свят. Кариерата ѝ определено е изпреварила тази на баща ѝ Били Рей Сайръс, който също е музикант. Днес обаче той е по-скоро известен като бащата на Майли, отколкото със собствената си музикална кариера.

Майкъл Дъглас

Снимка 614954

Източник: GettyImages

Той е синът на Кърк Дъглас, последвал го в актьорската кариера. Бащата ни е познат с участието си в един от най-добре оценяваните от критиците филми - "Спартак" на Стенли Кубрик. А синът Майкъл Дъглас продължава да е едно от най-големите имена в Холивуд.

Дженифър Анистън

Снимка 614955

Източник: GettyImages

Баща ѝ Джон Анистън е уважаван телевизионен и филмов актьор, но дъщеря му Дженифър е тази, която прави фамилията наистина известна. Откакто изигра Рейчъл в "Приятели", Дженифър Анистън е една от най-популярните и разпознаваеми актриси в цял свят.

Чарли Шийн

Снимка 564562

Източник: GettyImages

Той действително надмина баща си Мартин по популярност, но не само благодарение на актьорската си кариера. Вярно е, че в един момент от живота си Чарли е сред най-добре платените телевизионни актьори, но разгулният му живот също е била една от най-обсъжданите теми от света на известните.

Дрю Баримор

Снимка 614956

Източник: GettyImages

Тя винаги е била обременена от семейното си наследство. Въпреки бунтарското си детство и тийнейджърски години, тя успява да надмине очакванията на всички, като се превръща в една от най-обичаните холивудски актриси за времето си.

Лили Колинс

Снимка 614957

Източник: GettyImages

Баща ѝ е музикантът Фил Колинс, което несъмнено ѝ е оказвало натиск да изгради успешна кариера. Лили Колинс обаче се справя с предизвикателството и в момента е една от най-популярните млади актриси.

Енрике Иглесиас

Снимка 614958

Източник: GettyImages

Съперничеството му с баща му Хулио Иглесиас е добре известно. Енрике се е доказал като по-успешния музикант, тъй като може да се похвали с повече успехи в Billboard, пише Stars Insider.

Джиджи и Бела Хадид

Снимка 579311

Източник: GettyImages

Майка им Йоланда е доста известно име сред моделите, но не би било преувеличено да се каже, че са я засенчили. Все пак сестрите Джиджи и Бела Хадид са едни от най-високоплатените модели в момента.

Лейди Гага, Бионсе, Робърт де Ниро - знаменитости, които са били ограбвани

Знаменитости, които са били ограбвани

Кой едва не се сбогува с кучетата си

Ема Робъртс

Снимка 614959

Източник: GettyImages

Фамилията ѝ ни подсказва, че е роднински свързана с Джулия Робъртс. Ема също е актриса, какъвто е и баща ѝ Ерик Робъртс. Едва ли обаче като малка Ема е предполагала, че ще има по-успешна кариера от него.