Истински фурор предизвика новият футболен спектакъл, на който Дрийм тиймът на Барселона ще срещне отбора на Христо Стоичков и приятели в Стара Загора.

Секунди след като билетите за звездното събитие, което подготвя Кавалерът на Златната топка Христо Стоичков, бяха пуснати в продажба, системата на тикет компанията, продаваща пропуски за историческия мач, буквално "прегря" от многобройните желаещи да се сдобият с пас за 20 септември на стадион "Берое".

С тези темпове се очаква билетите за паметното събитие, което е част от "Стара Загора - Европейски град на спорта", да бъдат изчерпани до седмица. Така година и половина след невероятния успех на шоуто "50 години номер 8" по случай юбилея на Камата, гениалният номер 8 отново ще изведе едни от най-великите футболни легенди за всички времена пред препълнените трибуни на стадиона. Още със самото начало събитието отправя сериозна заявка за едно феноменално футболно шоу - истински празник за всички фенове не само в "града на липите", но и в цяла България.

Събитието "Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора на Стоичков" е на 20 септември 2017 г. на стадион "Берое", гр. Стара Загора. Начало 20:00 часа. Билети за звездния футболен мач търсете в мрежата на Eventim, както и във фен магазина на стадион "Берое". Цена на билетите: от 30 лв. до 80 лв.