Евгени Иванов-Пушката предизвика софиянци и гости на града да се отърсят от сивото ежедневие и да прекарат с него една страхотна неделна сутрин сред природата.

Като един от посланиците на инициативата "Живей Активно!", обичаният волейболист подкрепи идеята на организаторите за балансирано хранене и активен начин на живот през цялата година.

Евгени Иванов поведе групата из пътеките на Витоша, като всички успяха да се насладят на красивите гледки и да се заредят със свежи емоции за новата седмица.

Въпреки че вече не се занимава професионално със спорт, той продължава да прекарва голяма част от времето си играейки волейбол, футбол или се разхожда в планината.

„Идеята е да спортуваме заедно, защото активният начин на живот е още по-приятен, когато е споделен”, разказва за инициативата „Живей Активно! с любим човек” Евгени Иванов.

В продължение на 5 месеца SkilleR, Део, Сантра, Йордан Йовчев, Тереза Маринова, Тити Папазов и техните семейства и приятели ще спортуват и ще се забавляват заедно с всички активни българи.

Кампанията е част от годишния календар на най-голямата инициатива за активен начин на живот и балансирано хранене в страната, която тази година е под мотото „По-добри заедно“.