Жителката на американския щат Джорджия, която попадна в Книгата на рекордите на Гинес като притежателка на най-големите естествени гърди в света, е заработила повече от милион долара от демонстрации на своя бюст в интернет, пише New York Post. 57-годишната Ани Хокинс - Търнър бе обявена за рекордьорка през 1999 г. и оттогава не е отстъпвала титлата. Още в подрастваща възраст на американката бе поставена диагноза - хипертрофия на млечните жлези. По информация на изданието, бюстът на жената тежи около 60 килограма, а дължината му е 1,3 метра.

Лекарите са предлагали на Търнър да направят операция по умаляването на гърдите, но тя отказвала, уточнява блиц. През 1996 г. майката на две деца създала сайт под името Норма Ститс, където публикува свои снимки и записи с еротично съдържание. За първите 12 месеца жената заработила повече от 50 000 долара. Тя също така има страница в Туитър, чиито последователи са повече от 16,4 хиляди души.

Самата тя признава, че е успяла да направи повече от милион долара. "Благодарение на този бизнес аз успях да заплатя обучението на своите деца в колеж, да пътешестваме, да купя кола и дом," твърдя жителката на Джорджия.