С няколко продадени картини бе отбелязано откриването на най-новата софийска галерия LS Art Gallery. Експозицията, която може да бъде видяна до 15 юни, е дебют за младата художничка Калина Ханджиева.

Тя представя 26 платна с маслени бои в предпочитаните от нея стилове реализъм и сюрреализъм, които впечатлиха дори гости като почетния консул на Хашимитско Кралство Йордания д-р Хасан Бармауи и неговата съпруга.

Сред закупилите картини бяха собствениците на "Балканика Холдинг груп" Аглика Павлова и Виден Георгиев, които успяха да се сдобият с едно от най-желаните платна - „Ангел", изпреварвайки Силвестър Лолов, който в крайна сметка се спря на не по-малко атрактивната „Залез".

ТВ-режисьорът и съсобственик на първия български „цирк на сцена" бе поканен на изложбата от сестрата на нейната авторка и издател на сп. Mr.BiG - Ваня Ханджиева, с която заедно ще организират предстоящия конкурс Best Model of the World. Младата бизнес дама наскоро стана лицензиант на най-престижната международна надпревара за топ модели.

Няколко от най-популярните лица от модния подиум у нас пък се появиха на отгриването на галерията, за да поздравят нейната собственичка - ТВ-водещата Лиляна Станаилова. Колежките й от предаването „Време за мъже" Нели Колева и Гергана Малкоданска също останаха очаровани от изложбата, а Калина Ханджиева обеща съвсем скоро да направи втора - този път с основна тема  голото женско тяло и под името „Еротика".