След началото на 2010-та, което със сигурност ще остане за дълго в съзнанието на фенове на BLAME, дойде време за второто парти от серията за годината.

В събота вечер, организаторите от Elevate Entertainment са подготвили още една дълга и незабравима нощ на своите последователи.

Влизайки в най-добрия клуб у нас, те ще преобразят основната зала на BLAME и ще експериментират с визията на танцовият му пърформанс. Всичко това, съчетано с още един специален повод, отбелязването на рожденият ден на диджеят Любо Урсини, прави партито наистина специално.

Вместо да приема подаръци обаче, Урсини ще бъде зад пулта цяла вечер, от където ще получава поздравите и пожеланията на гостите в рамките на своят традиционен маратонски 8 часов хаус сет.

И този месец BLAME ще продължи с изненадите за феновете си. В съботната нощ, станалото традиция пряко излъчване на събитието в интернет ще изкачи още едно стъпало.

Партито в събота ще бъде излъчвано онлайн на адрес streamer.bg чрез четири камери, разположени на ключови точки в клуба. Всичко това ще бъде допълвано от парти-водещ, чиито преки включвания ще представят част от гостите на събитието и ще направят интернет зрителите максимално съпричастни с него.

Интерактивността на събитието ще бъде подсилена и от partyview.org, благодарение на чиято видео платформа, гостите на събитието във всички точки на клуба ще имат възможност да наблюдават картина от основната зала в реално време.