"В българския шоу бизнес всички говорят за права, а в същия момент родни продуценти произвеждат пиратски дискове", обяви Иван Динев-Устата в ефира на радио „Веселина".

"Издават се албуми на CDR, които се печатат в домашни условия и след това минават през Министерството на култура, което ощетява всички в системата - изпълнители, композитори, текстописци", довери още изпълнителят.

По думите му колегите му изпълнители си траят, за да не бъдат смачкани от продуцентите. Рапърът подчерта, че никога не е имал продуцентски договор и разясни разликата между договорите у нас и в Германия. Там, "преди подписването на контракта си наведен, а след това си изправен, а у нас е точно обратното".

След успешния му дует с перуанеца Алекс Риналес, Устата подготвя нов музикален проект в модерен латино ритъм. Тази линия продължава и съвсем скоро ще е готово новото му видео с певицата Долорес Естрада, която пристига специално от Куба за записите на парчето „Ла Кубанита" (Кубинско момиче).

И този път Устата няма да изневери на ексцентричната си във визия. Електриково зелен костюм ще допълва ритъма на предстоящия му сингъл. Той ще бъде част от нов албум. Промоцията е предвидена за лятото на 2013 г., като в диска ще има повече самостоятелни проекти, а дуетите ще са с артисти, с които досега не сме го виждали и чували.

Устата е пестелив за бъдещите си проекти, тъй като иска да има изненада. В един от тях обещава, че ще надмине себе си, като загатва, че ще се представи под друг артистичен псевдоним.