Момчетата от българската джази груув фънк банда Tri-O-Five са първите потвърдени изпълнители от България, които ще свирят на EXIT Fest 2011. Организаторите на фестивала преговарят с още няколко български изпълнители, които да станат част от звездния афиш на фестивала тази година и да представят страната ни пред многобройната международна публика.

От световните музиканти до момента са потвърдени Pulp, Arcade Fire, Portishead, Grinderman, Underworld, Beirut, Hadouken! , Fedde Le Grand, Joris Voorn, Tiga, Joachim, Garraud, James Zabiela Gramophonedzie, Magnetic Man, Carl Craig, Marco Carola, DJ Sneak и Tini, като списъкът расте всяка седмица.

Промо периодът за билетите за Exit в България започва от 2 март (сряда) и важи първите 20 дни, дo 23 март. По време на този промо период цената за 4-дневен билет е 100 лева, което е уникална отстъпка от 55% от финалната цена 230 лева. Промо билетите са ограничено количество. Стандартната цена ще бъде 120 лева за 4-дневен билет, а билет за къмпинга ще струва 50 лева. Цената на билетите в последния момент (месец юли) ще бъде 230 лева.

Организаторите са се погрижили и за транспорт до фестивала. Ваучерите за отиване и връщане от 100 лв. могат да бъдат закупени заедно с билетите за фестивала и къмпинга. Опциите за пътуване са две - тръгване от София за нови Сад или на 4 юли , или на 7 юли, а връщане от Нови Сад на 11 юли, или 12 юли. Пакетът от 4 юли до 12 юли е за тези фестивални лъвове, които искат да се възползват от пълната програма за престой на популярния фестивален къмпинг.

Всички, които желаят да станат част от Exit festival 2011, могат да поръчат своите билети в мрежата за продажба на Ticket Pro.