Първата и единствена по рода си в света артист-мениджмънт компания само за жени GIRLDJS.RU e cъбрала в ростера си едни от най-талантливите и красиви руски момичета ди джей, които на всичкото отгоре  предпочитат да застават пред публиката си не как да е, а топлес.

След незабравимото представяне на прелъстителната брюнетка Mari Ferrari миналият месец, MAXIM партито в Escape тази събота ще бъде оглавено от фамозната блондинка Affecta.

Топ - шоу ди джейката на Русия стартира кариерата си през 2004, a само две години по - късно става резидент на най-скандалното Platinum шоу в Сант Петербург. Комбинацията от бляскаво присъствие, необуздана сексуалност, добро усещане за публиката и удивителна техника на миксиране - това е DJ Affecta.

Винаги забележителни и неповторими, представленията й съпътствани от магнетични танци и разточителни (да не забравяме главно оскъдни) костюми довеждат до истински екстаз многобройната и публика по целият свят.

Говори се, че вдъхнoвена от работата си в Германия сетовете на девойката днес са станали дори още по страстни и буйни, за което загатва лозунга на най-новото й шоу « Fetish in the World».