Още един от финалистите във втория сезон на ТВ шоуто Мюзик Айдъл има съвсем ново парче. Видето към "Различна си" на Стоян Петров ще се завърти премиерно в музикалния ефир този петък.

Музиката и аранжимента на песента са дело на Светльо Каслев, а текстът на Искра Коновска, с която Стоян случайно се запознава в МySpace.

„Бях пуснал демо версия на парчето в моя профил и адски много хора ми предложиха своите текстове. Аз харесах най-много този на Искра. Мисля, че много пасва на темперамента ми и на усещанията ми за песента. Продуцентите ми от Вирджиния Рекърдс също подкрепиха избора ми."

Видео клипът към "Различна си" е решен в стилна черно-бяла визия по идея на сценариста и режисьор Иво Гергинов. Операторската работа е поверена на Румен Василев, известен кинаджия (Мила от Марс).

Освен Стоян, главна роля във видеото има и една умопомрачително красива дама в лицето на Жана Йовчева, топ модел на агенция Екс Граунд.

Клипът е заснет ударно, в рамките на един ден - от зори до здрач, всъщност до малко след полунощ. За локация е използвано вилно селище Делта Хил. Някои от най-горещите кадри се случват на спалня, тапицирана с крокодилска кожа.

А за жегата в действието са виновни отношенията между един разгневен по сценарий мъж (Стоян) и неговата свободомислеща дама. На екран те пресъздават любовни сцени, скандал, раздяла.

„Много се кефя на парчето. Представях си го точно такова - микс между рок и аренби. Надявам се всички да го харесат, защото е направено с много вкус и любов."