Не добро озвучаване помрачи концерта на най-големия романтик сред световните музиканти Хулио Иглесиас. Испанецът пя два часа в столичната зала "Арена Армеец", на които имаше около 6500 зрители.

Иглесиас, така и поддържащите го музиканти, начело със забележителния саксофонист, се представиха великолепно. "Моят приятел (саксофониста) се раздаде тази вечер. Това е защото е влюбен в българка", каза испанецът за музиканта, който от години е женен за нашенско момиче. Впечатление направиха и двойката, която танцуваше танго.

Хулио напусна сцената само за трийсетина секунди и се върна, за да продължи да омайва публиката, в която за изненада имаше предимно млади хора.

На далеч по-ниско ниво за жалост беше озвучаването. Дали заради конструкцията на сградата, но залата през цялото време кънтеше. Певецът на няколко пъти поглеждаше умолително към озвучителите, но те така и не промениха нищо.

Въпреки все по-напредващата си възраст любимецът на милиони меломани по целия свят показа, че по никакъв начин не е загубил формата си. Той изпя най-великите си хитове и напук на озвучителните гафове задоволи претенциите на ценителите със свои версии на "Форинър", "Пет шоп бойс" и Франк Синатра.