Легендата на британската сцена Pete Tong (Пийт Тонг) ще подгрее българската публика на 22 януари в Yalta Club. Едва ли има по-добро начало на клубния живот в столицата за 2011 г. от DJ-ят, постигнал всичко в своята кариера и безрезервно спечелил си любовта на публиката.

С предишната си визита в България на Solar Summer Festival 2009, Pete Tong  взриви плажа в Слънчев бряг с постепенно награждащия ритъм на музиката си, която безпроблемно премина в избухващо дийп хаус звучене.

„Беше много хубаво, фантастично. Затова се връщам.  Хубаво е когато се връщаш там, където ти е харесало и се чувстваш страхотно и вече знаеш какво да очакваш." - споделя самият той преди да пристигне отново в България.

Определян като един от законодателите на световната клубна сцена, за признанията и успехите на Pete Tong може да се говори много. Освен участията му във всички най-големи фестивали, резидентството в Pacha, задължително трябва е да споменем и легендарното му радио предаване по BBC Radio 1 - Essential Selection, което води повече от две десетилетия.

Емоцията, която създава музиката му обаче, може да бъде усетена истински само когато си на негово живо изпълнение и чувстваш звученето, басовете и ритъма по цялото си тяло.

Билети за партито с Pete Tong могат да бъдат закупени от мрежата на eventim.bg и ticketstream.bg.