Българският ParkLive fest, заедно с хърватския The Garden fest са подготвили едно общо взривоопасно събитие с участието на Crazy P Soundsystem & Joe90 Futureboogie на 20 февруари в Sofia Live Club.

Tова е само първото от поредица събития, които ще подгряват фестивалния дух и доброто настроение на феновете до второто издание на фестивала това лято.

Всеки посетил ParkLive миналата година бе заразен от магнетизма и нестихващата енергия на Crazy P. А резултатът беше танцов маратон и посрещане на изгрева в последната вечер от фестивала. И затова съвсем заслужено Crazy P бяха номинирани в престижната класация на DJ Magazine най-добро шоу на живо за 2009 година.

Към Crazy P ще се присъедини и Joe90, диджеят, който стои зад бристолската институция Futureboogie. В събитието ще има и българско участие, DJ NoGood ще подгрее феновете преди на сцената да се появят Crazy P.

Билетите за общото събитие на ParkLive fest и The Garden fest са вече в продажба на цена от 15 лв. в мрежата на eventim.bg, в ticketsbg.com, както и на касата на Кантус Фирмус в зала България, билетния център на НДК и в Sofia Live club. На място в деня на събитието билетите ще са по 20 лв.