Този петък в столичния клуб Escape на гости ще бъде най-известното диджей дуо на южната ни съседка Гърция Аna Maria X и партньорът й G-Pal.

Анна Мария започва да се занимава с музика още през 1996 г. Създава свое шоу по едно от най-реномираните гръцки радиа за онова време (KLIK FM), където всеки уикенд радва своите слушателите с най-новото от света на денс музиката.

Шоуто става толкова популярно, че й осигурява договор, задължавайки всички световно известни диджеи, които посещават Гърция да се отбиват при Ана за един бърз сет преди самото парти.Въпреки че истинската й страст остава радиото, Ана Мария се пробва няколко години и в телевизията, където се запознава със своя съпруг - G.Pal.

В същото време, тя е резидент в един от най-добрите гръцки клубов. Съпругът на енергичната гъркиня G-Pal e един от най-известните гръцки диджеи по света. George Pallikaris става известен с работата си като продуцент - спечелвайки уважението на гилдията с ранните си рeлийзи за Low Pressing и Plastic city и клубните си издания за Swift Records - собственият му лейбъл, чиято запазена марка е трайбъл, прогресив тек звука.

Съботните гости в Еscape пък са италианците Cardo & Еlia. През последните години горещият тандем си събра хиляди фенове по света с изданията си за Italo Business, Autist, Polar Noise, Suruba Sound, AnalyticTrail и Splitsound. Cardo & Elia идват за първи път в София по покана на Аdultempo.

Билети за двете последни вечери на месец октомври може да намерите на промоционална цена от 15 лв в касите на Eventim и Ticketstream в цялата страна.