Немската пауър метъл машина Helloween ще стъпи за пети път в България на 23 януари 2011г. Столичната зала "Христо Ботев" ще бъде разтърсена от симпатичните германци, които ще представят у нас последният си албум "7 Sinners".

Специален гост в предстоящото "THE 7 SINNERS WORLD TOUR 2010/11" на Helloween ще бъдат финландците от Stratovarius, които също ще видим и чуем на 23 януари в София.

Stratovarius бяха у нас в началото на тази година със самостоятелен концерт и демонстрираха високата си класа. След изключително успешната комбинация между Helloween и Gamma Ray (последното им турне от 2007/2008) сега германците се спират на Stratovarius и едва ли случайно ги наричат "супер групата".

"Имахме чудесна съвместна работа с Gamma Ray. Сега сме горди, че ще имаме до себе си банда като Stratovarius. Нека нашите фенове са готови за истинско пауър метъл парти - ще се видим съвсем скоро!", споделя вокалът на halloween Анди Дерис.

Helloween ще стъпят в България по покана на Лауд Консертс. Билетите се пускат в продажба от утре (30.07.2010), като първите 100 билета ще са с промоционална цена 35лв.

След изчерпването на това количество ще се продават по 40лв, а в деня на концерта ще са по 50лв за билет. Билетите ще се продават ексклузивно в интернет на www.Тicketstream.bg и в партньорската мрежа.