Oрганизатори от H.M.S.U. готвят нова изненада за почитателите на дръм енд бейс музиката. На 6 февруари ще се състои поредната колаборация между H.M.S.U. и BassWarriors във Варна.

Събитието под надслов VARNA DnB BASH ще предложи на феновете две сцени с разнообразна музикална програма. На BASS bash stage ще се представят диджеите от H.M.S.U. - Konspirator, Mocks, Targy и acidtrip, представителите на Mirizma - EXo b2b Jamez Bongg и домакините от BassWarriors - Monk и Ivak.

Сетовете ще бъдат съпроводени с емси уменията на LOGO5 и Feel. На втората сцена - Bob Marley's B-DAY bash stage - ще се слуша реге, рага, дъб, дъбстеп и брейкбийт по случай 65-тия рожден ден на легендарния Боб Марли. За доброто настроение на публиката ще се погрижат RES, Oshogy, Nikinspirit, C-0 и Dubdoer.

Събитието ще се състои в клуб Comics, а специално за дамите входът до 23.00 часа е безплатен. До полунощ входът е 6лв., а след това - 8лв. Организаторите са се погрижили за всички заклети фенове, които нямат възможност да присъстват и ще осигурят излъчване на живо по онлайн радиото на hmsu.org и eilo.org.

За столичните меломани H.M.S.U. gotwqt и поредната силна "локалка" на 19 февруари. Brothers in Bass ще обедини селектори и аудитория около идеята за добро забавление с големи количества дръм енд бeйс. Събитието ще се състои във Флоримонт Експо - една нова локация.

Участие ще вземат артистите на H.M.S.U. в пълен състав - Cooh, Ogonek, Konspirator, Mocks, Targy, acidtrip и EXo. Входът преди 00.00 часа е 8лв., а по-късно - 10лв. Автобус 111 минава в непосредствена близост до мястото на събитието. Партито ще се проведе в периода между 22.00ч. и 06.00ч.