На 21 ноември H.M.S.U. организира поредното събитие от серията Drum'N'Jazz.

По този случай организаторите обявиха видео микс от предното издание, който може да бъде гледан на официалния сайт на партито и по видео форумите. Материалът посветен на предното издание предсатвя специалните гости от 2008 г. и напомня за уникалното настроение, което предлага Дръм и Джаз.

Тази година на сцената ще се изявят придобилият световна известност с мелодичните си дръм енд бейс творби, ирландецът Calibre, нестандартното дуо от Оксфорд - Jungle Drummer vs. FU, майсторът зад микрофона MC Script.

От родна страна ще вземат участие талантливия продуцент Бalkansky (Иван Шопов) и наскоро завърналата се на българска сцена, чаровната изпълнителка с неповторим глас - Миленита. Събитието ще се състои в реномирания столичен клуб Escape.

Клубът ще бъде подсигурен с допълнителна звукова система, която ще подсили пространството. От 2 ноември са в продажба билети на преференциална цена от 20лв, които могат да бъдат закупени в столичните магазини: 4:20 Shop, Vision, Dukan Meloman, BreakPoint, BreakPoint и online. Цената на входа е 25лв. Възрастовото ограничение -18+.