Четири седмици преди грандиозния спектакъл на големия глас на Гърция Василис Карас в София на 30 ноември в зала 1 на НДК интересът около идването му у нас е голям. Близо 800 билета са продадени досега, а очакванията от представянето му са сериозни като се има предвид, че това ще бъде първият му концерт у нас с подобни мащаби.

Билети за концерта се продават в Билетен център НДК и в мрежата на Eventim на цени между 30 и 50 лв, както и ВИП места по 70 лв.

Както стана ясно, Карас ще дойде в София заедно с 26-членен оркестър, съставен от изключителни професионалисти. С безценната подкрепа на музикантите певецът обещава да пресъздаде дори само за една вечер в зала 1 на НДК автентичната атмосфера на гръцкото Средиземноморието, наситена с най-добрите авторски гръцки мелодии и бузуки ритми.

Ще станем свидетели на едно пищно шоу, мечтан подарък за впечатляващия брой български фенове, които от години очакват възможността да видят Василис Карас на голям лайв у нас. Известно е, че поради натоварения му график с участия на всички континенти България досега оставаше извън програмата му.

„Изключително радостен съм, че краят на дългото чакане за почитателите на гръцката музика във вашата страна наближава. Задължен съм им за търпението, което проявявиха дотук и се обръщам към с тях дълбок поклон. Уверявам ги, че ще се опитам да направя и невъзможното да събера в рамките на една вечер наистина най-популярните си песни", сподели изпълнителят.

Заедно с тях той ще представи за първи път и някои нови композиции, излезли на пазара преди броени месеци.