Най-голeмият и най-стар промоутър на партита в България Метрополис ще отпразнува рождения си ден на 16 май. Стивън, Ясен Петров и Смърфа ще отпразнуват 13-ят рожден ден на електронното движение със световно известният ди джей и продуцент Sasha.

Роденият в Англия музикант Александър Коу известен на всички като DJ Sasha се радва на 7-мото място в светa според престижната класация на клубният законодател DJ MAG. Кратка проверка на последните години показва, че Sasha не е напускал ТОП 10 от 1997.  

2008 бе белязана и от хитовете на продуцента-ди джей "Who Killed Sparky?" и "Mongoose" - летни химнове които напъно разрушиха вече размитите граници между прогресив хаус и тек и заслужено спечелиха овациите и вниманието на топ ди джеи като Dubfire, Sven Vath и John Digweed.

Последният албум на Sasha Invol2er излязъл на пазара за Global Underground миналата година предизвика истински фурор сред феновете на електроннатa музика и беше едно от най-очакваните издания на 2008. Invol2er e истинска благословия за дансинга - зашеметяващ микс от музикални феномени сред които изпъкват Ladytron, Thom Yorke (Radiohead) и дуото Spooky.