Дъщерята на легендарния изпълнител Дими - Дара Екимова ще вземе участие в специалния концерт по повод "20 години група СЛЕНГ" тази сряда, 22 март в клуб "Терминал 1". Тя ще излезе на сцената за един красив дует със сегашния вокалист на бандата - Владо Михайлов. Двамата ще представят песента "Остани", която е част от втория албум на "СЛЕНГ", но във вечерта на събитието ще прозвучи с нов и много по-динамичен аранжимент.

Повече от месец Дара репетира с голямо вълнение за емблематичната вечер, заедно с музикантите Калин Петров, Младен Несторов - Патето, Владо Михайлов и специалния гост - барабанистът Алекс Лазаров. Освен нея, участие ще вземат и други музиканти, дългогодишни приятели на групата. Това са Митко Кърнев, Юрий Божинов и Димитър Митев-Дънди.

Концертът по повод "20 години група СЛЕНГ" ще събере на едно място цялата история на една от най-характерните български формации от 90-те години до днес. Посетителите ще имат възможността да чуят емблематичните "Мой свят", "Синьо", "След хиляди години сън" и много други любими песни от албумите на СЛЕНГ. Преди седмица, бандата представи част от своята най-нова музика в EP с името "Бъди". Песните "Фалшив" и "Където си ти" също са част от сетлиста на групата за вечерта на 22 март.