Слуховете отпреди няколко години, че Майкъл Б. Джордан може да стане Супермен определено ни допаднаха, а и на актьора няма да му е много трудно чисто физически да влезе в образа.

Е, поне за момента той не е Супермен, но пък има други интересни продукции, в които участва. Една от тях е Without Remorse.

Филмът, продуциран от Amazon Prime Video, е базиран на книгата на Том Кланси от 1993 г. "Безпощадно". В него ще видим Майкъл Б. Джордан в ролята на Джон Кели - елитен морски пехотинец, който участва в някои от най-опасните акции по света.

Но именно една от секретните операции, в които взима участие, изпраща по петите му руски наемни убийци. В резултат на това тях, Джон е тежко ранен, а съпругата му - убита.

Разбира се, какво може да направи един морски пехотинец в такава ситуация, освен да избие всички виновни. Да, знаем, че сюжетът не е нещо, което не сме гледали, но пък ни е интересно да видим как Джордан ще се справи.

Първоначално Without Remorse трябваше да тръгне по кината през септември миналата година, но след няколко отлагания Paramount решиха да го продадат на Amazon.

Without Remorse е в Amazon Prime от 30 април