"Венъм 2: Време е за Карнидж" (Venom​: Let There Be Carnage) имаше съдбата на много други филми, които само отлагаха премиерата си заради пандемията.

"Венъм 2", Наоми Харис и тя ли ще е един от злодеите във филма

Венъм си намери нов секси злодей

Наоми Харис преговаря за роля във "Венъм 2"

Последно знаем, че филмът трябва да тръгне по кината през септември тази година и този път планът може и да бъде спазен, защото вчера, 10 май, Sony пусна първи трейлър на филма.

И от него поне на пръв поглед разбираме, че смяната на режисьорите ще се усети. Едно на ръка е, че Венъм е вкаран в комични ситуации, а освен това трейлърът ни дава доста екшън. Все неща, които ни допадат.

От тези няколко минути става ясно, че Еди Брок (Том Харди) вече почти е свикнал с постоянното присъствие на симбиота и двамата се разбират добре. Правилото да не се ядат хора все още е се спазва, въпреки че на Венъм му е доста трудно.

Основният злодей тук ще бъде Клитъс Касиди (Уди Харелсън), за когото ни беше загатнато, че ще върши поразиите още в края на първия филм. Клей е рецидивист, осъден на смърт, но вместо смъртоносна доза получава сиомбиот и се превръща в Карнидж.

Трейлърът ни загатва и нещо друго, че присъствие ще има и Шриек (Наоми Харис), която в комиксите също е на страната на Клей. Така че на Еди и Венъм този път ще им бъде още по-трудно. По принцип има спекулации, че Спайдърмен ще направи епизодична поява във "Венъм 2: Време е за Карнидж", но за момента си остава просто слух.