Гледали сме Александър Скарсгард във всякакви роли и до момента не можем да се сетим за някоя, която не му пасва. Или пък той да не е се е справил по-най-добрия начин с нея.

Никол Кидман, Александер Скарсгаард отново заедно на екран в The Northman

Никол и Александер - пак заедно

Заглавието се очертава доста любопитно

Преди малко повече от две години научихме, че Скарсгард ще влезе в ролята на викинг и ще го видим отново заедно на екран с Никол Кидман. Двамата показаха, че има страхотна химия помежду им в "Големите малки лъжи", но в The Northman отношенията им няма да бъдат любовни.

Не, Кидман ще изиграе майката на героя на Александър Скарсгард. И след толкова много изминали месеци най-после има някакви раздвижване около филма. И то не какво да е, а цял трейлър.

В The Northman ще се върнем в ерата на викингите. Ще видим как Амлет (Скарсгард) бива пропъден от дома си, когато чичо му убива баща му и пленява майка му (Кидман). Години след случилото се Амлет е готов да си върне трона. Да отмъсти за баща си, да спаси майка си и да убие чичо си.

Поне тези три неща си повтаря, но дали ще успее да ги постигне, предстои да разберем. Филмът е режисиран от Робърт Егърс, а участие ще имат също Аня Тейлър-Джой и Уилям Дефо.

Премиерата на The Northman е насрочена за 22 април 2022 г.