През изминалите няколко дни се говори доста за супергероите на DC, но това е така, защото през уикенда се проведе DC Fandome - събитие за най-верните фенове.

"Батман", Робърт Патисън, Мат Рийвс, Зоуи Кравиц, DC Fandome и трейлър на филма

"Батман" с Робърт Патисън ще бъде отмъстителен

Ето какво още научаваме от трейлъра на филма

И именно на него бяха пуснати кадри и трейлъри на някои от филмите, които ще очакваме с нетърпение през следващата година. И ако "Батман" беше гвоздеят, то първият самостоятелен филм за Светкавицата - The Flash, също не остана по-назад.

Беше пуснат кратък тийзър на филма с фрагменти, които не ни издават кой знае колко от сюжета пък достатъчно, за да сме още по-любопитни и от преди.

По всичко изглежда, че The Flash ще се яви ключът към мултивселената на DC (нещо, което Marvel първи ще направят). Бари Алън (Езра Милър) ще намери начин (къде нарочно, къде не) чрез своята свръхзвукова скорост да счупи бариерата на време и пространство.

Супергърл, Саша Кейл и избирането ѝ за ролята във филма за Светкавицата

Супергърл влиза и в кината

С нова актриса, облечена в трикото

С което ще се пренесе в една друга реалност, в която майка му е жива. Но каквото и да направи, ще промени както миналото, така настоящето и бъдещето. И в този ред на мисли се появява и Батман, за да му помогне да оправи кашата.

Майкъл Кийтън, филмът за Светкавицата и ще влезе ли отново в ролята на Батман

Задава се още един Батман

Става голяма бъркотия

Но Батман, изигран от Майкъл Кийтън. Виждаме и друг нов персонаж - Супергърл (Саша Кейл) Да, сега вече всичко придобива малко повече смисъл. А от следващия трейлър очакваме още малко конкретика.