Marvel са набрали толкова голяма инерция, че вече въобще не се и опитваме да предугаждаме следващите филми и сериали, които студиото е планирало.

Secret Invasion, Ironheart, Armor Wars, Marvel и всички нови филми и сериали, които обявиха

Marvel обявиха един куп нови сериали

Пълна лудница...

Факт е, че съдържание със супергерои вече буквално залива феновете на комиксите, но става и доста объркващо, защото продукциите се множат, а в същото време са свързани помежду по един или друг начин. Разлика няма да направи и Secret Invasion.

На ежегодното събитие на Disney - D23, Marvel решиха да пуснат първи трейлър на сериала, който ще бъде фокусиран върху Ник Фюри (Самюел Л. Джаксън). Разбира се, не ни се казва кой знае какво за сюжета, но пък се подразбира, че отново светът ще бъде поставен пред опасност.

А единствено Фюри е човекът, който може да оправи нещата. Той обаче е преминал през известен душевен катарзис, но все пак е готов да помогне с каквото може. Основният злодей тук ще бъдат познатите ни от "Капитан Марвел" скръл.

Емилия Кларк, Оливия Колман, Secret Invasion и участието на двете в сериала на Marvel

Емилия Кларк ще дебютира в супергеройски сериал

Secret Invasion се очертава като един от най-интересните сериали

Извънземната раса, която може да приема облика на който си поиска човек, е съставена предимно от добри индивиди, но очевидно сред тях има и недобронамерени такива. В трейлъра персонажът на Емилия Кларк е само загатнат и нямаме представа каква ще бъде ролята му в голямата картина.

Премиерата на Secret Invasion се очаква през пролетта на 2023 г.