Харесваме Кевин Файги, защото когато реши да каже нещо ново около продукцията на повереното му Marvel Studios, обикновено ни залива с много нови проекти. А на презентация пред инвеститорите в Disney той направо прекали.

Hawkeye, Вера Фармига и участието на актрисата в сериала на Marvel

Вера Фермига влиза в киновселената на Marvel

От "Заклинанието" до супергероите

Файги обяви, че Marvel Studios планира да пусне общо 10 нови сериала през следващите няколко години, като сега открехна завесата пред половината от тях.

Преди известно време научихме, че Ник Фюри (Самюел Л. Джаксън) ще получи собствен сериал, а сега разбираме и как ще се казва той. В Secret Invasion участие ще вземе и Талос (Бен Менделсон), който гледахме в "Капитан Марвел".

Тони Старк (Робърт Дауни Джуниър) може и вече да го няма, но киновселената на Marvel няма да се лиши от негови наследници. Ironheart ще ни покаже как едно момиче се вдъхновява от Тони и създава свой собствен костюм.

Рири Уилямс е нещо като следващата Тони Старк, а в ролята ѝ ще видим Диминик Торн. Към момента обаче не знаем кога да очакваме сериала.

Armor Wars продължава на тема г-н Старк. В този сериал главно действащо лице ще бъде Джеймс Роудс (Дон Чийдъл), който ни е по-познат като Бойната машина. Тази определена като класическа история за Marvel ще ни покаже какво се случва, когато най-големият страх на Тони Старк се сбъдне.

А именно технологиите му да попаднат в грешните ръце. Звучи ни интересно, но и за този сериал не знаем повече на този етап.

"Пазителите на галактиката" ще ни вкарват в коледно настроение през 2022 г. Тогава трябва да се появи специална продукция на коледна тематика, режисирана от Джеймс Гън.

I am Groot пък ще ни покаже какво се случва с любимото ни дърво. Епизодите на сериала ще бъдат по-кратки от обичайното, като от Marvel обещават, че в него ще видим и няколко нови и необичайни герои.

"Фантастичната четворка" най-накрая получи зелена светлина и филм ще има. Към момента обаче единственото, което знаем, е, че Джон Уотс (филмите за Спайдърмен) ще режисира.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania пък ще се казва третият самостоятелен филм за Скот Ланг (Пол Ръд). Пейтън Рийд ще режисира, а Еванджелин Лили, Мишел Пфайфър, Майкъл Дъглас и разбира се, Пол Ръд ще се завърнат. Катрин Нютън ще бъде едно от новите лица. Тя ще влезе в ролята на Каси Ланг. Джонатън Мейджърс пък ще бъде злодея във филма.

Джонатън Мейджърс, "Ант-Мен 3" и ролята му на злодей във филма

Нов злодей влиза в киновселената на Marvel

Ант-Мен ще трябва да внимава

Официално беше потвърдено, че Крисчън Бейл ще участва в Thor: Love and Thunder, като той ще бъде злодея Gorr the God Butcher. Филмът пък се очаква по кината от 6 май 2022 г.

Татяна Маслани, She-Hulk и отхвърлянето на новината за участието ѝ в сериала

Объркването и фалшивите новини около новия сериал на Marvel

Какво се случва с Татяна Маслани и She-Hulk

Официално потвърждение получихме и че Татяна Маслани, която се правеше на интересна и отричаше, ще влезе в ролята на Дженифър Уолтърс в сериала She-Hulk.

"Капитан Марвел 2" също беше официално обявен, като се очаква да се завърти по кината от 11 ноември 2022 г. Файги каза също така, че още един нов герой ще влезе в киновселената на Marvel. Това е Америка Чавез и ще я видим в Doctor Strange in the Multiverse of Madness.