Феновете на "Сексът и градът" очакваха с нетърпение да видят какво им е подготвила новата глава от сериала - "Просто ей така".

"Просто ей така", Сара Джесика Паркър, Ким Катрал и може ли да се завърне във втори сезон

Иска ли Сара Джесика Паркър да видим Ким Катрал в "Просто ей така"

Томахавката не е заровена

И докато едни са очаровани от видяното, то други са... не чак толкова. Но на фона на това разделение на мненията се говори усилено за втори сезон.

Поне към момента няма официално потвърждение дали втори сезон ще има, но от интервю на Кейси Блойс, който отговаря за оригиналното съдържание на HBO, за Deadline разбираме, че всичко е в ръцете на Сара Джесика Паркър и продуцента Майкъл Патрик Кинг.

Според Блойс има още разговори, които трябва да бъдат проведени, докато се стигне до решението за нов сезон, но той е оптимист, че това ще се случи. Все пак зависи от Паркър и Кинг дали според тях има история, която си заслужава да бъде разказана.

"Просто ей така", Уили Гарсън, Крис Нот и каква би била съдбата на героите им

Каква щеше да е съдбата на мъжете в "Просто ей така"

Ако събитията се бяха развили по друг начин

Кейси Блойс смята, че първият сезон на "Просто ей така" се е представил наистина добре. Коментира и премахването на Крис Нот от последния епизод. Оказва се, че когато обвиненията срещу актьора са излезли наяве, екипът е все още е работил върху монтажа. А отсъствието на героя му по никакъв начин не ощетява финала на сезона.