Последният епизод на "Просто ей така" беше излъчен преди часове и само времето, както и Майкъл Патрик Кинг, ще покажат какво следва за Кари Брадшоу. Добрата новина е, че втори сезон най-вероятно ще има.

"Просто ей така", Майкъл Патрик Кинг, Ким Катрал и ще има ли втори сезон на сериала

Ще има ли втори сезон на "Просто ей така"

Правилният въпрос май е "Кога?"

Междувременно Кинг ни разкри какъв е бил първоначалния му замисъл за героите на Уили Гарсън и Крис Нот.

Гарсън, който играеше Станфорд Блач, почина от рак миналата година, което наложи и промяната на историята му в продължението на "Сексът и градът". Видяхме как поиска внезапен развод от половинката си Антъни (Марио Кантоне) и замина за Токио.

В оригиналната история обаче съдбата на Станфорд е различна. "Станфорд щеше да влезе в криза на средната възраст", разкрива Кинг пред Variety. Той допълва, че героят най-вероятно пак е щял да се раздели с Антъни, но е щял да има много забавни моменти между него и Кари, подобни на онези, с които сме свикнали от "Сексът и градът".

Колкото до героя на Крис Нот, Кинг разкрива, че първоначалната му идея е била Тузаря да умре още в третия кинофилм "Сексът и градът". Заради това, че Ким Катрал е отказала да участва в него, той така и не е реализиран. "Много се радвам, че не снимаме онзи филм. Защото нямаше да мога да проследя живота на Кари по начина, по който го направихме в "Просто ей така".