"Мисията невъзможна 7" беше от филмите, които изтеглиха късата клечка, а именно снимките започнаха точно в началото на пандемията.

Том Круз, "Мисията невъзможна 7" и защо е изпратил 300 торти до Великобритания

Защо Том Круз е изпратил 300 торти с частния си самолет до Великобритания

Много мил жест от страна на актьора

Казваме късата клечка, защото работният процес бе спиран на няколко пъти (сигурно дори Том Круз им е изгубил бройката), но в крайна сметка всичко завърши благополучно.

Очакванията към филма са както винаги високи, защото знаем, че Круз обича да изпълнява сам каскадите си и да ги прави максимално реалистични, дори това да крие риск за здравето му. Именно в седмия филм от франчайза ни е обещано, че ще видим най-опасната и зрелищна каскада, която актьорът е правил до момента.

И всичко страхотно, но се оказва, че проблемите около пандемията са увеличили многократно бюджета на "Мисията невъзможна 7". Според запознати източници на Variety, в крайна сметка филмът е струвал на продуцентите близо 300 милиона долара.

Това е огромен бюджет и наистина няма много филми, които могат да се похвалят с такъв. Но планът не е бил да бъдат харчени толкова много пари. За пример се дава "Мисията невъзможна: Разпад", която струваше 190 милиона долара.

Том Круз, "Мисията невъзможна 7", интервюто му за Empire и една от най-опасните му каскади

Една от най-опасните каскади, които Том Круз е правил

В "Мисията невъзможна 7" актьорът ще надмине себе си

Източниците твърдят, че именно многократното спиране на снимките и смяната на различни локации е причината за допълнителните милиони, които са били платени. Всичко това означава, че и Том Круз, и Paramount, и всички останали продуценти ще стискат палци филмът да се представи повече от добре в бокс офиса.

"Мисията невъзможна 7" и поредното отлагане на предстоящите филми

Ново отлагане на "Мисията невъзможна 7"

Том Круз едва ли е доволен

По принцип Китай е пазарът, на който всяка холивудска продукция разчита горещо, но след обтегнатите отношения между правителствата на двете страни сякаш гладът за американски филми в страната не е толкова голям.