Още от миналата година знаем, че ще видим Кейли Куоко и Пийт Дейвдисън заедно на екран, защото ще участват в романтичната комедия Meet Cute.

Пийт Дейвидсън, Кейли Куоко и закачките между двамата на снимачната площадка на Meet Cute

Закачките между Пийт Дейвидсън и Кейли Куоко

Доста им е забавно на двамата

Е, снимките отдавна приключиха и вече дори има разпространен първи трейлър. От него разбираме малко повече за филма и че няма да е типичната романтична комедия, с която сме свикнали. Просто защото ще има един лек научно фантастичен аспект.

Но ето и за какво точно става дума. Шийла (Куоко) и Гари (Дейвидсън) се срещат в бар и някак много бързо разбират, че може и да са напълно непознати, но имат общи интереси, възгледи и харесвания. Ние на това му казваме любов от пръв поглед.

Но се оказва, че това далеч не е първата им среща и нищо не е толкова случайно. Защото Шийла крие една голяма тайна и способност. Тя може да се връща назад във времето и това всъщност е седмата ѝ поредна среща с Гари в рамките на седмица.

Точно така, Шийла е решила да използва тази дарба и необикновена възможност, не за да прави света по-добър, а за да направи Гари по-добра версия за себе си. Когато обаче му споделя всичко това, той не е особено очарован. Нещо, което ще се окаже изпитание за любовта и бъдещите им отношения. Премиерата на Meet Cute е на 21 септември в стрийминг платформата Peacock.