"Круиз в джунглата" трябваше да се окаже един от филмите на Disney, които събират много милиони в бокс офиса, но в крайна сметка сумата не е чак толкова впечатляваща. И за това вина има само и единствено пандемията.

"Круиз в джунглата", Дуейн Джонсън, Емили Блънт и нов трейлър на филма

Какво търсят Дуейн Джонсън и Емили Блънт

Новият трейлър на "Круиз в джунглата" е тук

Става дума за около 200 милиона долара в световен мащаб, което не е чак толкова малко, но на фона на около 200 милиона, които са похарчени за него, си е направо на загуба.

Но въпреки това от Disney са останали доволни от зрителския интерес по време на пандемия и са решили да инвестират и в продължение. Предвид отворения финал на "Круиз в джунглата" няма да им е много трудно да измислят в каква насока да тръгне втория филм.

За момента, разбира се, не се казва нищо около сюжета, но се предполага, че Дуейн Джонсън и Емили Блънт отново ще влязат в главните роли. Очаква се Жауме Колет-Сера също да седне отново в режисьорския стол.

Емили Блънт, Дуейн Джонсън, "Круиз в джунглата", приятелството им и подводните сцени, които са заснели

Предизвикателствата пред Емили Блънт и Дуейн Джонсън в "Круиз в джунглата"

Било е забавно, но не и много лесно

Според The Hollywod Reporter, отново Майкъл Грийн ще напише сценария, а и голяма част от продуцентите (сред които Дани Гарсия и Хирам Гарсия) също ще са замесени в продължението. Но за момента не е ясно нито за кога са планирани снимките, нито кога да тръгне евентуално по кината.