Не се среща често на работното си място да срещнеш човек, с когото да имате сходно чувството за хумор и работата да е удоволствие.

В Холивуд има примери за актьори, които работят много добре заедно, защото се разбират прекрасно. Емили Блънт и Дуейн Джонсън на пръв поглед едва ли имат нещо общо, но се оказва, че двамата се разбират чудесно.

Все още по кината можем да ги гледам рамо до рамо в "Круиз в джунглата", а в един от постовете си в Instagram Скалата сподели видео от разговорите с журналисти покрай премиерата на филма. От него виждаме как и Блънт, и Джонсън не пропускат възможност да се закачат един с друг и пада голям смях.

И това, че се забавляват е страхотно, но на снимачната площадка "Круиз в джунглата" не всичко е било само смях и забавни моменти, защото двамата е трябвало да се потрудят. 

По принцип по-голямата част от филма е дело на умело направен CGI, но за една сцена, в която героите на Дуейн Джонсън и Емили Блънт трябва да плуват под вода, са действали тип старата школа и са се понамокрили.

"Круиз в джунглата", Дуейн Джонсън, Емили Блънт и нов трейлър на филма

Какво търсят Дуейн Джонсън и Емили Блънт

Новият трейлър на "Круиз в джунглата" е тук

Пред Insider Иън Сийбруук, който отговаря за кинематографията под вода, казва, че за него е било важно да разбере доколко актьорите се чувстват комфортно във водата. И понеже в предишни филми е работил със Скалата е знаел докъде може да стигне той.

Но до момента не му се е налагало да работи с Емили Блънт. И се оказало, че тя никога не е снимала подобни сцени под вода. Но Сийбруук казва, че е проявила професионализъм.

За една от сцените и двамата е трябвало да задържат дъха си за по 30 секунди, докато заснемат необходимото. И това - в продължението на две седмици.