Изминаха цели четири месеца откакто Disney разпространиха първия трейлър на "Круиз в джунглата". И понеже премиерата наближава, пуснаха още един.

"Круиз в джунглата", Дуейн Джонсън, Емили Блънт и първи трейлър на приключенския филм

Дуейн Джонсън става капитан на кораб

Първият трейлър на "Круиз в джунглата" е вече тук

Вече знаехме каквото ни е необходимо за филма, така че от новия трейлър не разбираме кой знае какво ново, но пък винаги е удоволствие да видим Дуейн Джонсън и Емили Блънт заедно.

В "Круиз в джунглата" ще има много, ама наистина много приключения. Лекарят и авантюрист по душа Лили (Емили Блънт) е убедена, че дървото от легендата, което лекува всякакви болести, съществува. Тя дори смята, че разполага с ключа, който да ѝ осигури достъп до него. Трябва само да го открие.

За целта се обръща за помощ към Франк (Дуейн Джонсън), който познава Амазонската джунгла като дланта си. Той също е чувал легендата и е търсил дървото, но е убеден, че то не може да бъде намерено.

Е, може, но силата му може да бъде унищожителна, ако попадне в грешните ръце. Видяното определено ни допада и няма как да не забележим химията между Скалата и Блънт, която ще придаде на филма още по-голям чар.

Премиерата на "Круиз в джунглата" е на 24 юли