През 2019 г., само няколко месеца преди пандемията да промени всичко, по кината се завъртя "Вади ножовете". Филм, към който очакванията не бяха кой знае колко големи, но се оказа огромен хит.

Даниел Крейг, “Вади ножовете 2”, Glass Onion: A Knives Out Mystery, Netflix и премиерната дата на филма

Кога ще видим Даниел Крейг отново като детектив

Нови подробности за “Вади ножовете 2”

Това доведе до сделка за милиони с Netflix. Ако трябва да бъдем по-точни, стрийминг платформата плати 469 милиона долара за правата върху евентуалните продължения на филма.

И такива беше обявено, че ще има. Първото ще носи името Glass Onion: A Knives Out Mystery и вече имаме първи тийзър. Още преди това знаехме, че участие в него ще имат Дейв Батиста, Катрин Хан, Едуард Нортън, Кейт Хъдсън и Даниел Крейг, разбира се.

От тийзъра разбираме, че нещата ще са малко по-различни, отколкото в първия. Най-малкото защото събитията няма да се развиват в САЩ, а в Гърция. И то на яхта. Пред Tudum Райън Джонсън казва, че този път случаят, който Беноа Блан (Крейг) ще трябва да разрешава, прилича много на пъзел.

Сещайки се за "Вади ножовете", определено сме сигурни, че този пъзел няма да бъде никак лесен за разрешаване. А Дейв Батиста ни се струва, че ще внесе голяма доза хумор и екстревагантност. Glass Onion: A Knives Out Mystery ще бъде в Netflix от 23 декември, а премиерата си направи през изминалия уикенд в филмовия фестивал в Торонто.