Само преди няколко дни стана ясно, че Гал Гадот ще се превъплъти в ролята на Клеопатра в режисирания от Пати Дженкинс филм - Cleopatra.

Гал Гадот, Пати Дженкинс, Cleopatra и филмът за Клеопатра, който предстои

Гал Гадот ще властва над Египет

Актрисата ше влезе в ролята на Клеопатра

Като заклети фенове на Гадот идеята ни допадна, а и честно казано не се сещаме за много актриси, които в момента са по-подходящи за ролята. Да, мина ни през ума, че израелските ѝ корени могат да създадат проблем, но се оказва, че не те са трън в очите на някои.

От BBC разбираме, че има хора, които имат проблема с избора на Гадот за ролята на Клеопатра. Проблемът е, че за пореден път бяла актриса ще изиграе роля, която не се предполага да е предназначена за нея. Има мнения, че Клеопатра трябва да бъде изиграна от актриса с арабски или африкански корени.

Снимка 418880

Източник: GettyImages

По принцип Клеопатра е родена в Египет, но корените ѝ са гръцки. В социалните мрежи обаче има хора, които смятат, че за пореден път се пренебрегват актриси с различен цвят на кожата. Честно казано, въобще не разбираме тези, които негодуват, защото май забравят, че киното е изкуство, което не бива да бъде ограничавано.

Гал Гадот, двата филма за "Жената чудо" и огромната разлика в заплащането на актрисата

Огромната разлика в заплащането на Гал Гадот

От хиляди към милиони

Следващият път пък могат да протестират за това, че актрисата, избрана за дадена роля, е прекалено красива. Знае ли човек... Според един израелски журналист недоволството спрямо избора на Гал Гадот си е чист антисемитизъм.