Доста често се учудваме, когато Дуейн Джонсън се захване с поредния нов проект, защото наистина не знаем как намира време и сили за всичко.

Джейсън Момоа, Chief of War, Apple TV+ и сериалът за колонизацията на Хавай, в който ще участва

Джейсън Момоа ще се върне към корените си

Актоьрът ще участва в нов сериал

Джейсън Момоа обаче май е решил да се конкурира с него по това отношение. Съвсем скоро разбрахме, че актьорът ще влезе в ролята на злодей в "Бързи и яростни 10", а също така ще участва и напише сценария на сериал за Apple TV+.

Сега от The Hollywood Reporter разбираме, че Момоа е почти сигурно ново попълнение във филма на Warner Bros., базиран на хитовата игра Minecraft. Знае се още, че Джаред Хес ще режисира, продуцентите на "Дюн" - Мери Пейрънт и Рой Лий, ще се захванат и с този филм.

Снимка 561843

Източник: GettyImages

Джил Месик, която с години работеше върху създаването на филма преди смъртта си през 2018 г., ще бъде почетена посмъртно като продуцент. Minecraft беше пусната през 2011 г. и много бързо се превърна в хит, позволявайки на играчите да създават сгради и цели светове чрез блокове.

Джейсън Момоа, Лиза Бонет, слуховете, че живеят отново заедно

Какво се случва с връзката на Джейсън Момоа и Лиза Бонет

Додоха ли втори шанс на брака си

Само няколко години бяха нужни на играта, за да достигне до 100 милиона активни играчи. Което пък спомогна за закупуването на Mojang, компанията разработчик, от Microsoft през 2014 г. за впечатляващите 2.5 милиарда долара.